Брави

Решетка:
Бърз преглед

Секретна лагерна брава KALE 152-3MR

Поръчки (4)
30.00лв

Секретна брава за входна врата KALE 152-3MR , с розетки и насрещник, за секретен патрон: Брава секретна основна, с езиче и три шипа за заключване. Предназначена е за входни метални или дървени врати, за секретен ключ. Изработена е от стомана. Заключващият механизъм е с три метални шипа. Бравата е окомплектована с розетки и насрещник...

Бърз преглед

Сектетна лагерна брава KALE 152 R-45mm

Поръчки (0)
19.50лв

Секретна брава за входна врата KALE 152 R45мм , с розетки и насрещник, за секретен патрон: Брава секретна, езикова (с обръщаем език) и розетки в комплекта. Предназначена е за входни метални или дървени врати. Разсточнието от центъра на патрона до челната планка е 45 мм. Подходяща и за Интериорни врати. Може да се монтира на дървени врати, металн..

Бърз преглед

Секретна лагерна брава KALE 152 R-40mm

Поръчки (0)
19.50лв

Секретна брава за входна врата KALE 152 R40мм , с розетки и насрещник, за секретен патрон: Брава секретна, езикова (с обръщаем език) и розетки в комплекта. Предназначена е за входни метални или дървени врати. Разсточнието от центъра на патрона до челната планка е 40 мм. Подходяща и за Интериорни врати. Може да се монтира на дървени врати, металн..

Бърз преглед

Секретна брава за алуминиева дограма KALE 153 U-20mm

Поръчки (0)
11.00лв

Секретна брава за алуминиева дограма Kara-ka, KALE 153 U-20mm, за секретен патрон: Брава за алуминиева дограма, секретна, езикова (с обръщаем език). Предназначена е за входни алуминиеви врати. Разстоянието от центъра на патрона до челната планка е 20 мм. Подходяща и за Алуминиеви Интериорни врати, за секретен ключ. Изработена е от стомана. Пр..

Бърз преглед

Секретна брава за алуминиева дограма KALE 153 U-25mm

Поръчки (0)
11.00лв

Секретна брава за алуминиева дограма Kara-ka, KALE 153 U-25mm, с насрещник и розетки, за секретен патрон: Брава за алуминиева дограма, секретна, езикова (с обръщаем език) с насрещник и розетки в комплекта. Предназначена е за входни алуминиеви врати. Разстоянието от центъра на патрона до челната планка е 25 мм. Подходяща и за Алуминиеви Интериорн..

Бърз преглед

Секретна брава за алуминиева дограма KALE 153 U-30mm

Поръчки (1)
11.00лв

Секретна брава за алуминиева дограма Kara-ka, KALE 153 U-30mm, за секретен патрон: Брава за алуминиева дограма, секретна, езикова (с обръщаем език) с насрещник и розетки в комплекта. Предназначена е за входни алуминиеви врати. Разстоянието от центъра на патрона до челната планка е 30 мм. Подходяща и за Алуминиеви Интериорни врати, за секретен кл..

Бърз преглед

Секретна брава за алуминиева дограма KALE 153 U-35mm

Поръчки (0)
11.00лв

Секретна брава за алуминиева дограма Kara-ka, KALE 153 U-35mm, с насрещник и розетки, за секретен патрон: Брава за алуминиева дограма, секретна, езикова (с обръщаем език) с насрещник и розетки в комплекта. Предназначена е за входни алуминиеви врати. Разстоянието от центъра на патрона до челната планка е 35 мм. Подходяща и за Алуминиеви Интериорн..

Бърз преглед

Секретна брава за PVC дограма KALE 153 P-20mm

Поръчки (15)
13.00лв

Секретна брава за PVC дограма от Kara-ka, KALE 153 P-20mm, с насрещник и розетки, за секретен ключ: Брава за PVC дограма, секретна, езикова (с обръщаем език), с насрещник и розетки в комплекта. Предназначена е за PVC врати. Разстоянието от центъра на патрона до челната планка е 20 мм. Изработена е от стомана. Бравата е окомплектована с розетк..

Бърз преглед

Секретна брава за PVC дограма KALE 153 P-25mm

Поръчки (0)
13.00лв

Секретна брава за PVC дограма от Kara-ka, KALE 153 P-25mm, с насрещник и розетки, за секретен патрон: Брава за PVC дограма, секретна, езикова (с обръщаем език), с насрещник и розетки в комплекта. Предназначена е за PVC врати. Разстоянието от центъра на патрона до челната планка е 25 мм. Изработена е от стомана. Бравата е окомплектована с розе..

Бърз преглед

Секретна брава за PVC дограма KALE 153 P-30mm

Поръчки (3)
13.00лв

Секретна брава за PVC дограма от Kara-ka, KALE 153 P-30mm, с насрещник и розетки, за секретен патрон: Брава за PVC дограма, секретна, езикова (с обръщаем език), с насрещник и розетки в комплекта. Предназначена е за PVC врати. Разстоянието от центъра на патрона до челната планка е 30 мм. Изработена е от стомана. Бравата е окомплектована с розе..

Бърз преглед

Секретна брава за PVC дограма KALE 153 P-35mm

Поръчки (0)
13.00лв

Секретна брава за PVC дограма от Kara-ka, KALE 153 P-35mm, за секретен патрон: Брава за PVC дограма, секретна, езикова (с обръщаем език). Предназначена е за PVC врати. Разстоянието от центъра на патрона до челната планка е 35 мм. Изработена е от стомана. Предлага се отделно универсален насрещник за алуминиева дограма...

Бърз преглед

Секретна брава за алуминиева врата KALE 155 U-20mm

Поръчки (0)
13.00лв

Секретна брава за алуминиева врата от Kara-ka, KALE 155 U-20mm, с насрещник и розетки, Хром: Секретна брава за алуминиева врата с ролка тип "буре" вместо език . Изработена е от стомана. Бравата е за вкопаване, ролкова, предназначена e предимно за алуминиеви врати , но става и за метални или дървени врати. Съдържание на опаковката: брав..

Бърз преглед

Секретна брава за алуминиева врата KALE 155 U-25mm

Поръчки (0)
13.00лв

Секретна брава за алуминиева врата от Kara-ka, KALE 155 U-25mm, с насрещник и розетки, Хром: Секретна брава за алуминиева врата с ролка тип "буре" вместо език . Изработена е от стомана. Бравата е за вкопаване, ролкова, предназначена e предимно за алуминиеви врати , но става и за метални или дървени врати. Разстоянието от центъра на патрона до..

Бърз преглед

Секретна брава за алуминиева врата от Kara-ka, KALE 155 U-30mm

Поръчки (0)
13.00лв

Секретна брава за алуминиева врата от Kara-ka, KALE 155 U-30mm, с насрещник и розетки, Хром: Секретна брава за алуминиева врата с ролка тип "буре" вместо език . Изработена е от стомана. Бравата е за вкопаване, ролкова, предназначена e предимно за алуминиеви врати , но става и за метални или дървени врати. Разстоянието от центъра на патрона до..

Бърз преглед

Секретна брава за алуминиева врата KALE 155 U-35mm

Поръчки (0)
13.00лв

Секретна брава за алуминиева врата от Kara-ka, KALE 155 U-35mm, с насрещник и розетки, Хром: Секретна брава за алуминиева врата с ролка тип "буре" вместо език . Бравата е за вкопаване, ролкова, предназначена e предимно за алуминиеви врати , но става и за метални или дървени врати с вкопаване. Разстоянието от центъра на патрона до челната план..

Показва 1 до 15 от 49 (4 страници)