Силикони и пяна

Решетка:
Бърз преглед

Пяна Антия полиуретанова ръчна 300мл

Поръчки (1)
5.31лв

Полиуретанова пяна от  Kara-ka, Antia - 18LT_FIXED, ръчна, 300мл Свойства: Полиуретановата монтажна пяна, благодарение на специалната си формула, се явява обемен монтажен материал и пълнител. Многофункционалната й  структура се втвърдява под въздействието на влажността на въздуха. Предназначение: За монтаж и уплътнение..

Бърз преглед

Силикон универсален бял 280мл

Поръчки (2)
5.95лв

Универсален силикон - прозрачен от Kara-ka, Antia А404, прозрачен, 280мл:Свойства: Еднокомпонентен силиконов херметик, за вътрешна и външна работа. Втвърдява се под воздействието на влажностт на въздуха. Херметикът се нанася леко , притежава висока адхезия, не жълтее, не подлежи на оцветяване, еластичен е. Има свиване ‹15%. Качество DIY.Предна..

Бърз преглед

Пяна Антия полиуретанова ръчна 750мл

Поръчки (0)
9.89лв

 Полиуретанова пяна от  Kara-ka, Antia - 50LT / А312, ръчна, 750мл Свойства: Полиуретановата монтажна пяна, благодарение на специалната си формула, се явява обемен монтажен материал и пълнител. Многофункционалната й  структура се втвърдява под въздействието на влажността на въздуха. Предназначение: За монтаж и упл..

Бърз преглед

Пяна пистолетна лятна PORTO 750мл

Поръчки (0)
9.60лв

Професионална полиуретанова пяна от  Kara-ka,лятна, PORTO 50LT, пистолетна, 750мл: Професионална универсална пяна за всички сезони. Предназначена е за монтиране, лепене, запълване, уплътняване, топло-, студо- и звукоизолация. За монтиране на рамки на прозорци и каси на врати, изолиране на прозорци, запълване на строителни фуги и кухини в ..

Бърз преглед

Пяна пистолетна зимна PORTO 750мл

Поръчки (0)
9.60лв

Професионална полиуретанова пяна от  Kara-ka, зимна, PORTO 50LT, пистолетна, 750мл: Професионална универсална пяна за всички сезони. Предназначена е за монтиране, лепене, запълване, уплътняване, топло-, студо- и звукоизолация. За монтиране на рамки на прозорци и каси на врати, изолиране на прозорци, запълване на строителни фуги и кухини в..

Бърз преглед

Пяна професионална, пистолетна, лятна PORTO 850мл

Поръчки (0)
9.60лв

Лятна професионална полиуретанова пяна от  Kara-ka,  PORTO 50LT, пистолетна, 850мл: Професионална универсална пяна. Предназначена е за монтиране, лепене, запълване, уплътняване, топло-, студо- и звукоизолация. За монтиране на рамки на прозорци и каси на врати, изолиране на прозорци, запълване на строителни фуги и кухини в стени, запе..

Бърз преглед

Пяна професионална, пистолетна, зимна, PORTO 850мл

Поръчки (0)
9.60лв

Зимна професионална полиуретанова пяна от  Kara-ka, PORTO 50LT, пистолетна, 850мл: Професионална универсална пяна . Предназначена е за монтиране, лепене, запълване, уплътняване, топло-, студо- и звукоизолация. За монтиране на рамки на прозорци и каси на врати, изолиране на прозорци, запълване на строителни фуги и кухини в стени, запечатва..

Бърз преглед

Пяна Антия Премиум полиуретанова зимна пистолетна 850мл

Поръчки (0)
12.50лв

Зимна професионална полиуретанова  пяна от  Kara-ka, Antia - 65LT / А315, пистолетна, 850мл: Свойства: Професионалмата монтажна пяна PREMIUM, благодарение на специалната си формула, се явява обемен монтажен материал и пълнител. Многофункционалната й  структура се втвърдява под въздействието на влажността на въздуха. Пр..

Бърз преглед

Пяна Антия Ултра Премиум полиуретанова пистолетна 870мл

Поръчки (0)
12.76лв

 А304 Професионална полиуретанова пяна от  Kara-ka, Antia ULTRA PREMIUM- 70LT / А303, пистолетна, 870мл Свойства: Професионална висококачествена еднокомпонентна монтажна пяна ULTRA PREMIUM, благодарение на специалната си формула, се явява обемен монтажен материал и пълнител. Многофункционалната й  структура се втвърдява под..

Бърз преглед

Лепило универсално моментно за MDF 400мл+100гр

Поръчки (0)
8.51лв

 Универсално моментно лепило за MDF с активатор, Antia А560, спрей/гел, 400мл+100гр : Свойства: Двукомпонентен продукт, състоящ се от второ лепило - гел с висок вискозитет и активатор. Висока здравина на сцепление. Лесна употреба. Подходящ за залепване на вертикални повърхности. Бързо вулканизиран. Използва се за порести повърхности...

Бърз преглед

Пяна Антия монтажна полиур. пистол. За лепене на изолация EPS и XPS 750мл

Поръчки (0)
13.56лв

Професионална полиуретанова пяна-лепило за изолационни плоскости от Kara-ka, Antia EPS-XPS А306, пистолетна, 750мл: Свойства: Професионална полиуретанова пяна - лепило с ниска експанзия. Използва се за външна и вътрешна топлоизолация. Идеална е за фиксиране на  полистиренови плочи върху фасадата на сграда.Предназначение: Отлична..

Бърз преглед

Лепило универсално моментно за MDF 200мл+50гр

Поръчки (0)
4.79лв

 Универсално моментно лепило за MDF с активатор, Antia А558, спрей/гел, 200мл+50гр : Свойства: Двукомпонентен продукт, състоящ се от второ лепило - гел с висок вискозитет и активатор. Висока здравина на сцепление. Лесна употреба. Подходящ за залепване на вертикални повърхности. Бързо вулканизиран. Използва се за порести повърхности.П..

Бърз преглед

Силикон универсален прозрачен 280мл

Поръчки (0)
5.96лв

Универсален силикон - прозрачен от Kara-ka, Antia А404,  280мл: Свойства: Еднокомпонентен силиконов херметик, за вътрешна и външна работа. Втвърдява се под воздействието на влажностт на въздуха. Херметикът се нанася леко , притежава висока адхезия, не жълтее, не подлежи на оцветяване, еластичен е. Има свиване ‹15%. Качество DIY.Предн..

Бърз преглед

Лепило универсално моментно за MDF 100мл+25гр

Поръчки (0)
3.46лв

Универсално моментно лепило за MDF с активатор, Antia А557, спрей/гел, 100мл+25гр : Свойства: Двукомпонентен продукт, състоящ се от второ лепило - гел с висок вискозитет и активатор. Висока здравина на сцепление. Лесна употреба. Подходящ за залепване на вертикални повърхности. Бързо вулканизиран. Използва се за порести повърхности.Предназ..

Бърз преглед

Силиконизиран акрилен уплътнител бял 310мл

Поръчки (1)
2.66лв

Силиконизиран акрилен уплътнител от Kara-ka, Antia А507, бял, 310мл : Херметик ANTIA Universal Silicone - универсален висококачествен силиконов херметик.В процеса на работа силиконът се  втвърдява под въздействието на влагата, която получва от въздуха и във втвърдено состояние става водонепроницаем, еластичен, устойчив на различни атмосфе..

Показва 1 до 15 от 18 (2 страници)