Пълнеж за врати

Решетка:
Бърз преглед

PU заливка/уплътнител за стъклопакет черно

Поръчки (0)
11.97лв

Универсална строителна и автомобилна Полиуретанова заливка/уплътнител за стъклопакет/ от Kara-ka,Antia А531, ЧернаСвойства: Еднокомпонентен полиуретанов уплътнител, който има стабилна еластичност и висока адхезия към повечето повърхности. Взаимодействието с влажността на въздуха насърчава бързото втвърдяване на лепилото и висока производително..

Бърз преглед

Чистител Антия за полиуретанова пяна 500мл

Поръчки (0)
7.71лв

Спрей-чистител за почистване на полиуретанова пяна от Kara-ka, Antia А318, спрей, 500мл : Свойства: Чистителят ремахва замърсяванията и излишъците от различни химикали въз основа на полиуретан. По-ефективен е, ако се използва преди втвърдяване на полимера.При правилна и навременна употреба, увеличава експлоатационният срок на монтажния пи..

Бърз преглед

PU заливка/уплътнител за стъклопакет бяло

Поръчки (1)
11.97лв

Универсална строителна и автомобилна Полиуретанова заливка/уплътнител за стъклопакет/ от Kara-ka,Antia А531, БялаСвойства: Еднокомпонентен полиуретанов уплътнител, който има стабилна еластичност и висока адхезия към повечето повърхности. Взаимодействието с влажността на въздуха насърчава бързото втвърдяване на лепилото и висока производителнос..

Бърз преглед

PU заливка/уплътнител за стъклопакет сиво

Поръчки (1)
11.97лв

Универсална строителна и автомобилна Полиуретанова заливка/уплътнител за стъклопакет/ от Kara-ka,Antia А531, СиваСвойства: Еднокомпонентен полиуретанов уплътнител, който има стабилна еластичност и висока адхезия към повечето повърхности. Взаимодействието с влажността на въздуха насърчава бързото втвърдяване на лепилото и висока производителнос..

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)