Монтажни пистолети

Решетка:
Бърз преглед

Пистолет за силикон пластмасов

Поръчки (0)
4.26лв

Пистолет за силикон алуминиев Antia S495 PLASTIC, Зелен:Свойства: Мощният механичен пистолет за уплътнителя ви позволява бързо да изстискате гъсти уплътнители.Ръченият пистолет за уплътнители има система за компенсиране на отскока, благодарение на която пистолетът винаги работи като нов, дори след много натискане.Предназначение:Те се използват за т..

Бърз преглед

Пистолет за силикон алуминиев

Поръчки (1)
9.57лв

Пистолет за силикон алуминиев Antia S496 ALUMINUM, Жълт :Свойства: Мощният механичен пистолет за уплътнителя ви позволява бързо да изстискате гъсти уплътнители.Ръчният пистолет за уплътнители има система за компенсиране на отскока, благодарение на която пистолетът винаги работи като нов, дори след много натискане.Предназначение:Те се използват за т..

Бърз преглед

Пистолет за пяна обикн. FG100

Поръчки (0)
32.27лв

Пистолет за полиуретанова пяна от Kara-ka, FG100 :Свойства: Използва се за монтаж на професионална пяна от полиуретан. Пистолетът ви позволява да правите висококачествена работа, за да запълните пространствата с пяна. Отличителна черта на този пистолет е лесният разбор. Почистването на пистолета се извършва с помощта на почистващ флакон с чистител ..

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)